Prémium hintafotel

 

Termékképek

A Klasszik hintafotel tulajdonságai mellett nagyobb mérettel rendelkezik, s bézs és barna színben kapható! Kellemes a kikapcsolódás ebben az egyedi megjelenésű vastagon párnázott, kézi munkával gyártott hintafotelben.

Termékünk hintaszékkel ellentétben nem teszi tönkre a parkettát vagy a járólapot, mert a talpazata fixen áll, a súrlódó mozgást a pici csapágyak végzik.

A hintázás alapjául szolgáló 8 darab lengőkar alapállásban közel függőleges helyzetben - enyhén a középpont felé dőlve - áll, ezáltal nagyon stabil. Úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen!

Az ízlésesen kialakított karfákat körbeölelik a kellemesen párnázott kartámaszok, mindkét oldalon nagy zsebbel. A teljesen zárt, porvédővel ellátott csapágyazás szinte örökéletűnek mondható, hiszen sokkal nagyobb terhelésre tervezték.

A hintafotel működése közben nagyon csendes, soha nem nyikorog. Relaxáláshoz, pihenéshez TV-nézéshez a legkiválóbb ülőbútor. A lábtartó zsámoly is szintén hasonló elven működik mint a fotel, a kettő együttes harmonikus mozgatása teszi igazán felejthetetlen élménnyé a használatát.
A család bármely korosztályának ajánljuk, gyakorlatilag 0-tól 99-éves korig.

DSC_0401_____DSC_0404_____DSC_0400_____DSC_0407_____DSC06010_DxO_hcDSC06012_DxO_hcDSC06014_DxO_hcDSC06019_DxO_hc