Comfort plus dió közép bézs

76 900 Ft

Kellemes a kikapcsolódás ebben az egyedi megjelenésű vastagon párnázott, kézi munkával gyártott hintafotelben.
Termékünk hintaszékkel ellentétben nem teszi tönkre a parkettát vagy a járólapot, mert a talpazata fixen áll, a súrlódó mozgást a pici csapágyak végzik.
A hintázás alapjául szolgáló 8 darab lengőkar alapállásban közel függőleges helyzetben – enyhén a középpont felé dőlve – áll, ezáltal nagyon stabil. Úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen!
Az ízlésesen kialakított karfákat körbeölelik a kellemesen párnázott kartámaszok, mindkét oldalon nagy zsebbel. A teljesen zárt, porvédővel ellátott csapágyazás szinte örökéletűnek mondható, hiszen sokkal nagyobb terhelésre tervezték.
A hintafotel működése közben nagyon csendes, soha nem nyikorog. Relaxáláshoz, pihenéshez TV-nézéshez a legkiválóbb ülőbútor. A lábtartó zsámoly is szintén hasonló elven működik mint a fotel, a kettő együttes harmonikus mozgatása teszi igazán felejthetetlen élménnyé a használatát.
A Comfort Plusz fotel 7 pozícióban dönthető és a háttámlája a foteleink közül az egyik legmagasabb 108 cm. A két karfa együttes felemelésével könnyen beállítható a kívánt kényelmi pozíció, a hetedik fokozatban gyakorlatilag közel fekvő állásban lehet benne pihenni.
A dönthetőséget biztosító vasalat nagyon masszív, minden pozícióban nagy biztonsággal használható.
Bárhol is vásárolnak Hintafotelt úgy vizsgálható meg a csapágyazás minősége, hogy a háttámlát ütközésig hátrahúzzák és elengedik. Minél tovább hintázik “önállóan” annál komolyabb csapágyazással lett szerelve. A Mi Hintafoteleink 23-25 másodpercig hintáznak úgy, hogy csak egyszer lökjük meg.
Ez a Japán NIS 608ZZ típusú zárt porvédős csapágyazásnak köszönhető.
Kategória:

További információk

Szín

Sötétbarna – Világos bézs

Szállítás

Személyes átvétel, Postai kiszállítás

Fizetés

Kézpénz, Utánvétel

Fotel mérete

73X74X110 cm

Zsámoly mérete

50X40X40 cm

Szállítási súly

26 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Comfort plus dió közép bézs” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük