Klasszik Plusz hintafotel (barna-bézs)

99900 Ft

A hintafotel teherbírása 150 kg

Kellemes a kikapcsolódás ebben az egyedi megjelenésű vastagon párnázott, kézi munkával gyártott hintafotelben.

Termékünk hintaszékkel ellentétben nem teszi tönkre a parkettát vagy a járólapot, mert a talpazata fixen áll, a súrlódó mozgást a pici csapágyak végzik.

A hintázás alapjául szolgáló 8 darab lengőkar alapállásban közel függőleges helyzetben – enyhén a középpont felé dőlve – áll, ezáltal nagyon stabil. Úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen!

Az ízlésesen kialakított karfákat körbeölelik a kellemesen párnázott kartámaszok, mindkét oldalon nagy zsebbel. A teljesen zárt, porvédővel ellátott csapágyazás szinte örökéletűnek mondható, hiszen sokkal nagyobb terhelésre tervezték.

A hintafotel működése közben nagyon csendes, soha nem nyikorog. Relaxáláshoz, pihenéshez TV-nézéshez a legkiválóbb ülőbútor. A lábtartó zsámoly is szintén hasonló elven működik mint a fotel, a kettő együttes harmonikus mozgatása teszi igazán felejthetetlen élménnyé a használatát.

A Klasszik Plusz fotel abban különbözik a Klasszik modellünktől, hogy 7 pozícióban dönthető. A két karfa együttes felemelésével könnyen beállítható a kívánt kényelmi pozíció, a hetedik fokozatban gyakorlatilag közel fekvő állásban lehet benne pihenni.

A dönthetőséget biztosító vasalat nagyon masszív, minden pozícióban nagy biztonsággal használható.

Bárhol is vásárolnak Hintafotelt úgy vizsgálható meg a csapágyazás minősége, hogy a háttámlát ütközésig hátrahúzzák és elengedik. Minél tovább hintázik “önállóan” annál komolyabb csapágyazással lett szerelve. A Mi Hintafoteleink 23-25 másodpercig hintáznak úgy, hogy csak egyszer lökjük meg.
Ez a Japán NIS 608ZZ típusú zárt porvédős csapágyazásnak köszönhető.

Cikkszám: 99900 Kategória:

Leírás

Fotel méretei:

101x65x76 cm

A fotel szélessége szivaccsal együtt: 65 cm

Háttámla magassága a földtől: 101 cm
Ülésmagasság: 45 cm
Ülés szélessége: 47×47 cm
A háttámla magassága (az üléstől mérve): 70 cm
A kartámasz magassága (az üléstől mérve): 25 cm

A fotel és a lábtartó együttesen 150 cm hosszú
Kárpit vastagsága: 10 cm

Lábtartó méretei:
Magasság: 40 cm
Szélesség: 50 cm
Mélység: 40 cm

Anyag:
Kárpitos burkolat: microplüss szövet, levehető 30 fokon mosógépben mosható.

A comfort plus modellek háttámlája 5 cm-el magasabb.